TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive
 #578837  by Csaba
 07-06-2018 23:15
Inainte de a rescrie topicul iar, rog pe cineva sa rezolve problemele tehnice. Ca nou aspect al forumului, tot respectul, dar ca eficienta, un fel de test de rabdare...
Mereu la masa de seara prefer albusuri de ou, cu o conserva de peste. Inainte luam ceva ton in apa, cu 6 lei si ceva 80g, pana cand am prin una cu gust de medicament, ca si cum ti-i s-ar topi un paracetamol pe limba, mi-a dat tot stomacul pe dos, mi m-a tinut departe de peste cateva saptamani, apoi am trecut pe macrou la conserva, si acolo am avut o surpriza neplacuta, cu un gust dezgustator, tin sa precizez ca nu sunt pretentios la macare. Apoi am trecut pe peste la punga, pana mi-am dat seama ca eu platesc apa inghetata si prea putin peste...
Stiu ca este Rio, care-i bun, calitativ si putin prea scump zic eu... asa ca va intreb si pe voi, ce peste la conserva consumati, sau ati consumat?
 #578841  by mango
 16-06-2018 22:13
Pentru omul obisnuit(modest) care nici nu face performanta este prea scump tonul la conserva. E bun tonul, are o concentratie mare de proteina dar omul de rand nu isi permite. Daca nu faci sport 2-3 cutii luate din cand in cand merge dar cand esti culturist si vrei sa mananci 3 conserve la zi ce faci? Dai pe 3 conserve cat pe 1kg de muschi de porc la oferta la Kaufland. Nu merge. Sau cu banii aia cumperi 1.5kg de branza de vaci din piata agroalimentara.

Eu am gasit la un engorss conserve de ton 4.70lei 120g masa solida sau 3.50lei 112g masa solida dar maruntit si tot mi se pare scump. As iesi la 47ron 1.2kg, de banii aia prefer altceva chiar daca tonul are un gust grozav.
 #578846  by IonutPH
 17-07-2018 11:01
Eu i-au sardina la conserva din lidl , 2.9 lei 90 gr produs net. Sardina are un procent mare de proteine si de omega 3 si este cel mai ieftin peste la conserva de care toata lumea fuge. Doar ca nu poti manca zi de zi caci la un moment dat te saturi. Peste ieftin la conserva mai gasesti prin targuri gen vitan aduse din afara. Doar ca sa fiti atenti la data de expirare. Cu pestele nu te joci la asa ceva.