TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive

 #543835  by Trancio
 28-12-2012 16:53
EugeniuR wrote:
AyanN wrote:Consider antrenamentul impartit pe grupe mai eficient.

Eu personal la fiecare antrenament vreau sa ma concentrez pe o grupa anume. Vreau sa merg pe intensitate maxima. Antrenamentele full body nu ofera asta si nici nu cred ca vei putea merge maxim/grupa, cand antrenezi grupele atat de mult/saptamana.

Ca baza de inceput e excelent.[/quot

Parerea mea e ca:
Daca imi antrenez luni pieptul cu multe exercitii si il solicit foarte tare , el are nevoie de cel putin o saptamana sa se refaca, insa tu nu stai toata saptamana sa te odihnesti, miercuri faci spatele (exemplu) , vineri picioare.... In felul acesta mushii se refac mai greu. Eu cred ca acest tip de antrenament e farte bun pentru persoanele care folosesc stero si pot sa se refaca destul de repede, insa pentru cei naturali ma gandesc ca varianta pe am scris-o eu e mai buna, dar poate si ma gresesc.
s-ar putea sa ai o surpriza cand iti vei calcula "cantitatea" de uzura din scoarta cerebrala,comparand cantitativ antrenamentul tau cu cel de mai sus,raportand la unitatea de timp aleasa arbitrar a fi "saptamana"Sunt sigur ca volumul tau de munca pe grupa musculara este mai mare...insa doar difera repartitia lui pe numar de antrenamente.

 #576526  by lucimihai
 13-07-2015 16:06
in loc de flexi cu bara daca bag la banca scott are ceva?