TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive

...

 #70707  by Unix
 21-12-2005 21:28
evil wrote:treaba e ...

... :ok ...ma bucur ca in sfarsit sunt inteles... :D ...esti pe aceeasi unda cu mine...du iu spic englis laic me? :lol ...


bebe

...am urmarit multe din posturile tale(intradevar nu pe toate 2000 si ceva )...si am vazut ca de cele mai multe ori intervii cu argumente cu o baza bine sustinuta...dar ai si off topicuri...in care te certi cu anumiti useri..(stiu ca poate ai fost provocat sau nu dar asta nu ii o scuza)...cu toate ca puteai sa eviti...sti ca tiam spus ca pe mine ( si sper ca pe cat mai multi useri)...ma intereseaza sfaturile nu persoana din spatele userului...deci razboaiele personale nu isi au rostul...Sfatul daca ii Bun il iau si de la Adrian Florea(no offense :D )...si de X sau Y ...nu conteaza cine ii,cate posturi are,daca ii incepator sau avansat,sau daca are un user "cu litere mari" aici pe forum...etc.

Numa Bine
 #70708  by Ubermensch
 21-12-2005 21:33
cozo77 wrote:
bolbo wrote:Daca ar fi matematica aici (adica ceva exact si la obiect) atunci nu ar fi problema de curatat posturi care nu se incadreaza...
..spre exemplu :daca bebe si fandame se cearta pe tema dieta-keto ii numa bine...(ptr. mine cel putin)...ca vad diferite pareri si pot alege cei mai bun...si ma bucur cand vad ca fiecare vine cu argumente...ii mai rau cand cineva zice ceva si nu sustine cu argumente ceea ce zice...
...

!

La ce te referi cand spui ca nu sustine cu argumente.ce argument mai mare vrei decat dieta propriu-zisa crezi ca am inventat-o eu.
Eu doar am tradus-o si sincer nu aveam de gand s-o postez vreodata chiar imi pare rau ca am facut-o.Si culmea si pentru asta sunt tras la raspundere.Asa ca ce mai vrei.
Daca pune-am trei poze cu mine
super definit parea mai credibila dieta caci la ea ma refer.Nu inteleg de ce nu vedeti padurea de copaci.Lasati-l pe Bebe cu ale lui .El poate sa zica ce vrea
ca a tinut-o ca nu a tinut o ,ca a tinut alta ,nici el nu mai stie ,dupa cum vezi confunda Anabolic Diet cu Keto Diet ,intre timp a intors-o cica are la baza,unde
scrie asta?
In schimb ma vaneaza pe mine pe unde ma prinde ca poate.... poate imi gaseste ceva.Sindromul Twetty

Argumentul tau Bebe cel mai mare sti care e?Ai un corp din care poti face orice pt ca ai masa musculara necesara care iti permite acest lucru.sti foarte
bine la ce ma refer asta nu inseamna ca detii adevarul absolut
Noi vorbim aici sau eu cel putin de oameni normali care nu au trecut prin diete de concurs si acestora eu le spun ca nu au cum sa slabeasca din grasime fara a avea un deficit caloric.
 #70709  by Unix
 21-12-2005 21:43
Fandamme wrote: ...ii mai rau cand cineva zice ceva si nu sustine cu argumente ceea ce zice...
...

!

La ce te referi cand spui ca nu sustine cu argumente.ce argument mai mare vrei decat dieta propriu-zisa crezi ca am inventat-o eu.

nu faceam referire la tine personal......CINEVA (in cazul acesta)..= acea persoana care nu vine cu argumente......please mai citeste odata ce am scris eu si vezi ca am zis ca ma bucur cand cineva care contrazice vine si cu argumente...deci...

...In schimb ma vaneaza pe mine pe unde ma prinde ca poate.... poate imi gaseste ceva.Sindromul Twetty


...asta incercam mai sus sa explic..ca razboaiele personale nu isi au rostul...
[/quote]
 #70722  by Bebe
 21-12-2005 22:48
Fandamme wrote:La ce te referi cand spui ca nu sustine cu argumente.ce argument mai mare vrei decat dieta propriu-zisa crezi ca am inventat-o eu.
Eu doar am tradus-o si sincer nu aveam de gand s-o postez vreodata chiar imi pare rau ca am facut-o.Si culmea si pentru asta sunt tras la raspundere.Asa ca ce mai vrei.

ai sustinut ca aia este dieta keto adevarata.aici trebuie argumentat.cu o traducere nu ai argumentat nimic.absolut nimic.atunci cand tu testezi si ai rezultatele cel putin bune ca sa nu zic perfecte atunci ai argumentat si pana atunci nu.pt asia esti tras la rspundere si nu pt traducere.care a fost dezastruoasa cu multe teme lipsa si aliniatele puse de capul tau.si ai tredus ce nu trebuia in loc sa traduci ceia ce este important ca sa inteleaga si aceia care nu au habar de asa ceva.dealtfel ca si tine.


Daca pune-am trei poze cu mine
super definit parea mai credibila dieta caci la ea ma refer.Nu inteleg de ce nu vedeti padurea de copaci.

erai in orice caz mai credibil daca punei dovada .dar cum nu ai facut nimic decat sa traduci atunci cum vrei tu sa pari credibil.Lasati-l pe Bebe cu ale lui .El poate sa zica ce vrea
ca a tinut-o ca nu a tinut o

eu baiatule am tinuto si am si dovedito.sant multi care atunci m-au intrebat cum am ajuns in forma aceia si o pot dovedi si ei ca de pe atunci am zis doar acest lucru si nu altceva.
iar dintre acestia au facut cum le-am spus si au fost multumiti de rezultatele obtinute.deci nu numai eu am ce sa dovedesc.


,ca a tinut alta ,nici el nu mai stie ,dupa cum vezi confunda Anabolic Diet cu Keto Diet ,intre timp a intors-o cica are la baza,unde
scrie asta?

da cat de tampit poti fi ca sa nu intelegi ca este aceasi dieta bolovanule.ti-am pus expres cartea pe Forum ca sa citesti ce scrie pe ea si sa nu crezi ca inventez eu cine stie ce titluri de carti.daca nu intelegi ce scrie acolo atunci iti traduc litera cu litera.dar destept cum esti nu cred ca nu sti ce scrie.cel ce le intoarce esti tu ca sa scapi de argumente si dovezi.intre timp au observat mai multi ca te sustragi de la raspundere.cel putin acum ar trebuisa iti dai seama ca esti pe langa ca si fratele tau rocknum.la care mai toti in spun sa termine cu prostile si tot cu ale lui le tine.exact acelasi model ca tine.as putea zice ca santeti aceasi persoana+ power.


In schimb ma vaneaza pe mine pe unde ma prinde ca poate.... poate imi gaseste ceva.Sindromul Twetty

o sa te vanez in continuare pana iti revi la normal.sau poate pt tine nu este cunoscut acest lucru.


Argumentul tau Bebe cel mai mare sti care e?Ai un corp din care poti face orice pt ca ai masa musculara necesara care iti permite acest lucru.

aici iar scri prosti.ai vazut sigur pe undeva pe forum poza mea unde am inceput culturismul.tu in poza ta aia unde esti ca biscuitele in dunga ai fost mare pe langa mine.eu am muncit din greu sa am corpul asta cu care pot face ce vreau.cea ce tu inca nu ai reusit sa faci.si vrei sa arati ca sti dar nu sti sa argumentezi.

sti foarte
bine la ce ma refer asta nu inseamna ca detii adevarul absolut

aici ai dreptate.nici unul nu il detine.


Noi vorbim aici sau eu cel putin de oameni normali care nu au trecut prin diete de concurs si acestora eu le spun ca nu au cum sa slabeasca din grasime fara a avea un deficit caloric.


tocmai fiindca vorbim aici de oameni care nu au trecut prin diete,tocmai de acea trebuie si argumentat si dovedit ce sfatuim.acum ai priceput.aici te-ai taiat singur daca n-ai observat.
tu daca nu ai trecut prin acest fel diete cum vrei sa-i explic unuia care stie la fel de mult ca tine ce este bine sau nu?aici te-ai taiat iar.atentie ca te ranesti tot mai des.[/
quote]

 #70723  by Bebe
 21-12-2005 22:50
si findca tema este despre offtopice de ce scri aici la adresa mea?

scrie acolo unde avem noi discutia si vezi si pozele ce le ai ca dovada + cartea.intre timp cred ca ai descifrat deja titlul.