Emil wrote:cristi neagu wrote:Eu nu am vazut concursul, dar vreau sa atrag atentia doar asupra unui aspect: GINECOMASTIA (conform criteriilor discutate cu dl Pawel Fileborn la seminarul international de arbitraj de acum doua saptamani) se depuncteaza mai mult decat masa musculara si definirea in exces (sa presupunem ca pentru asta a fost dat Emil pe 6).
Deci in cel mai rau caz, Emil trebuia sa fie pe 5...daca tot se bate moneda pe aplicarea criteriilor de arbitraj de la Men Phisique.

Deci nu am treaba ....am meritat locul 6 la acea categ DAR de ce naiba ei arbitteaza dupa alte reguli decat cele IFBB USA ? Asa se promoveaza altceva ...asta nu pricep eu !
Si taranu ala de arbitru ce o strigat sa ma depuncteze sa strige la el la tara in codru nu in societate si mai ales in cadrul unui concurs ..asta asa ca fapt divers

DE acuma ,inainte ,eu si cu tine ,pe unde vom merge vom fi contabilizati ,ca de ,nu ai voie sa zici nimica daca esti mic ,superi marii arbitrii care si asa se scot cu criterii bla bla ,am spus o eu pe facebook si s pe mine

,da bai fratiilor de ce sa bage pe altul in fata ta gras,tu sa fi de la el de la club ,antrenor ,nu i corect ma ,e parerea mea si pt asta mereu voi da din gura ,cel putin eu ca sportiv umil nu umblu cu smecherii si portite ,poate va citi si domnul TONCEAN asta ,daca am suparat mari nume imi cer scuze