Toți pliingareții sint niste pussy-boys ... Dar si Neagu trebuie prins si crucificat ... Iar daca este gasit un un plic cu bani , sa-i fie taiat capul ca la Daiesh ...

Se stie!cristi neagu wrote: Oricum s-ar arbitra de la locul 1 in jos, TOTI VOR FI NEMULTUMITI.E
efil4zaggin wrote:Eu ce nu inteleg e de ce lumea il acuza pe C Neagu de arbitraj . adica.numai pe el .
bigguy wrote:Greseala lui cristi a fost in momentul in care sa apropiat prea mult de oameni .... si din prietenie a disparut relatia sportiv arbitru care la alte sporturi este inca in picioare .Asta se intampla cand ii dai unui om un deget si iti ia toata mana !Pur si simplu nu trebuie discutat cu ei deloc si nu trebuie sa le oferi justificari ca uite asa , unii interpreteaza prost ajutorul dat si te trag de urechi daca nu le convine , si cum au spus mai sus baietii arbitrul Cristian Neagu este corect insa nu arbitreaza singur !
Faceti o diferenta totusi oameni buni ,si priviti diferit arbitrul si prietenul/omul
Cristian Neagu!
Thunderbolt wrote:bigguy wrote:Greseala lui cristi a fost in momentul in care sa apropiat prea mult de oameni .... si din prietenie a disparut relatia sportiv arbitru care la alte sporturi este inca in picioare .Asta se intampla cand ii dai unui om un deget si iti ia toata mana !Pur si simplu nu trebuie discutat cu ei deloc si nu trebuie sa le oferi justificari ca uite asa , unii interpreteaza prost ajutorul dat si te trag de urechi daca nu le convine , si cum au spus mai sus baietii arbitrul Cristian Neagu este corect insa nu arbitreaza singur !
Faceti o diferenta totusi oameni buni ,si priviti diferit arbitrul si prietenul/omul
Cristian Neagu!![]()
Corect si ft bine spus !
Asta cu apropierea de oameni este valabila si in alte cazuri , de exemplu si eu am patit la fel, la mine in sala, unde din dorinta, de a ma apropia de oameni, de a fi ca un coleg de sala cu ei si nu ca un ,,patron" , am trait experienta neplacuta de a fi ,,tras de urechi" pt orice li se parea lor ca nu e ok , sau eram privit ciudat cand ii faceam sa respecte niste reguli de baza ale salii pe care altii le respectau fara probleme , iar cei de-ai casei ..nu .
Am spus asta ca o paralela pt a arata cum e mentalitatea oamenilor atunci cand un om isi arata omenia fata de ei...li se urca in cap, si il.. ,,trag de urechi" ori de cate ori au ocazia..si de cele mai mult ori respectul..dispare .
Si Kabana a punctat ft bine mai sus.. oamenii se iau de C. Neagu..pt ca el a iesit in fata, si e privit ca o persoana de referita..mai alesi in ce priveste concursul din acest topic .
Eu nu am vazut niciodata niciunde un alt arbitru activ din RO sa vina cu argumente sau sa ia atitudine atunci cand era pus la indoiala modul de arbitraj de la un concurs sau altul ( mai ales la alea oficiale ale federatiei ).
Eu ce am scris mai sus , nu am scris adresandu-ma lui Neagu direct , am vorbit despre fenomenul in general..care nu e ok .
Il inteleg pe Cristi Neagu , de ce a optat sa se retraga din comisia de arbitraj ( tot respectul pentru el, pt ca atunci cand a vazut ca nu merge ,,treaba" nici in Frcf, a avut demnitatea sa puna punct si activitatii de acolo , si sa se retraga )..iar cei ce l-au fortat oarecum sa ia aceasta decizie poate pe viitor , vor fi constienti ca ..au dat in cine nu trebuie si cei care de fapt au gresit intentionat sau nu ..sunt tot acolo , si probabil vor ramane si pe viitor .
tibimuscles wrote:Thunderbolt wrote:bigguy wrote:Greseala lui cristi a fost in momentul in care sa apropiat prea mult de oameni .... si din prietenie a disparut relatia sportiv arbitru care la alte sporturi este inca in picioare .Asta se intampla cand ii dai unui om un deget si iti ia toata mana !Pur si simplu nu trebuie discutat cu ei deloc si nu trebuie sa le oferi justificari ca uite asa , unii interpreteaza prost ajutorul dat si te trag de urechi daca nu le convine , si cum au spus mai sus baietii arbitrul Cristian Neagu este corect insa nu arbitreaza singur !
Cristian Neagu!![]()
Corect si ft bine spus !
Asta cu apropierea de oameni este valabila si in alte cazuri , de exemplu si eu am patit la fel, la mine in sala, unde din dorinta, de a ma apropia de oameni, de a fi ca un coleg de sala cu ei si nu ca un ,,patron" , am trait experienta neplacuta de a fi ,,tras de urechi" pt orice li se parea lor ca nu e ok , sau eram privit ciudat cand ii faceam sa respecte niste reguli de baza ale salii pe care altii le respectau fara probleme , iar cei de-ai casei ..nu .
Am spus asta ca o paralela pt a arata cum e mentalitatea oamenilor atunci cand un om isi arata omenia fata de ei...li se urca in cap, si il.. ,,trag de urechi" ori de cate ori au ocazia..si de cele mai mult ori respectul..dispare .
Si Kabana a punctat ft bine mai sus.. oamenii se iau de C. Neagu..pt ca el a iesit in fata, si e privit ca o persoana de referita..mai alesi in ce priveste concursul din acest topic .
Eu nu am vazut niciodata niciunde un alt arbitru activ din RO sa vina cu argumente sau sa ia atitudine atunci cand era pus la indoiala modul de arbitraj de la un concurs sau altul ( mai ales la alea oficiale ale federatiei ).
Eu ce am scris mai sus , nu am scris adresandu-ma lui Neagu direct , am vorbit despre fenomenul in general..care nu e ok .
Il inteleg pe Cristi Neagu , de ce a optat sa se retraga din comisia de arbitraj ( tot respectul pentru el, pt ca atunci cand a vazut ca nu merge ,,treaba" nici in Frcf, a avut demnitatea sa puna punct si activitatii de acolo , si sa se retraga )..iar cei ce l-au fortat oarecum sa ia aceasta decizie poate pe viitor , vor fi constienti ca ..au dat in cine nu trebuie si cei care de fapt au gresit intentionat sau nu ..sunt tot acolo , si probabil vor ramane si pe viitor .
Din pacate , in ritmul asta vor ajunge exact ca guta si ca altii pe scena totul se duce in jos nici nu mai tin minte de cand nu a mai fost o premiere la nationale in care sa se mai dea si un banut si ,iar categoriile ce aveau o gramada de sportivi abia aduna 2-3 ca sa faca premiere ....Se dau titluri de campion la categorie cu 2 insi dni anumite interese si ratiuni de ordin financiar plus ca na ce bine e sa ai nu stiu cti campioni....
Apropo de prietenie exact asa se intamola cand te apropii mult d e ei nu mai vad diferentele si imediat au reclamatii aberante si nu te respecta !
Manevra asta e gresita.Trebuie sa se ia masuri.bigguy wrote:.Se dau titluri de campion la categorie cu 2 insi
Mulţumesc Cristi încă odată că ai acceptat să rămâi alături de echipa organizatoricăcristi neagu wrote: Nu e o tragedie , nimeni nu e de neinlocuit, o sa il ajut pe Mihai Tigora la prezentarea competitiei, pastrandu-mi motivatia sa imi las familia in weekenduri ca sa particip la competitiile de culturism, in conditiile in care am o viata plina.
Dupa cum s-a promis, azi dl. Gabriel Toncean a fost anuntat de calendarul competitional Tiger Classic aferent anului 2015:cristi neagu wrote:.GABI TONCEAN A MODIFICAT DATA NATIONALELOR CA SA NU SE MAI SUPRAPUNA CU TIGER CLASSIC MOTIV PT CARE IMI CER SCUZE CA L-AM CREZUT RAU INTENTIONAT.MA bucur enorm ca sportivii vor putea trage la ambele competitii!Si promit ca voi anunta personal Frcf data la care se va tine in 2015 ca sa nu mai apara discutii.