Brandon - Torronto PRo Finals
http://www.youtube.com/watch?v=_LGVMq32 ... r_embedded
da si mie imi place mult....din cate imi amintesc parca citisem ca rony il mai ajuta cu sfaturi ... oricum are o linie frumoasam, ii mai trebuie muschi ca sa se bata cu "ursii"cristi neagu wrote:Din ce in ce mai bun!Tipul asta sper sa aduca o linie mai estetica in BB Pro!![]()
Nu marimea e problema ci faptul ca pe langa Kai sau altii de acest calibru se vede diferenta foarte mare pana la "potentialul maxim"...aia arata de parca nu ami au unde sa inghesuie carnea pe ei, el arata ca unul care mai are vreo 2-3 ani de mancat ca sa ajunga in acea liga.Audigy wrote:Poza inselatoare, iluzie optica, poti sa-i zici cum vrei dar Kai este mult mai aproape de obiectiv, priveste diferenta dintre pumni, cap etc dar si linia de comparatie care teoretic ar trebui sa fie paralela cu latura mare a pozei. Intr-adevar Kai este urias dar diferentele dintre cei 2 nu sunt chiar asa de mari precum in poza.
Stiu ca am vazut o poza tot de la NY unde Rockell parea ceva mai mare decat Kai
Din ce vad in poza...sunt pe acceasi linie.Se vede jos..ca picioarele lor sunt pe aceeasi linie.Eu zic ca nu e iluzie optica...asta e diferenta intre ei deocamdata.Kai e urias si asta zici ca mai are de mancat,desi luat in particular e ok Brandon.Parerea mea...Audigy wrote:Poza inselatoare, iluzie optica, poti sa-i zici cum vrei dar Kai este mult mai aproape de obiectiv, priveste diferenta dintre pumni, cap etc dar si linia de comparatie care teoretic ar trebui sa fie paralela cu latura mare a pozei. Intr-adevar Kai este urias dar diferentele dintre cei 2 nu sunt chiar asa de mari precum in poza.
Stiu ca am vazut o poza tot de la NY unde Rockell parea ceva mai mare decat Kai