sigla sponsorului meu
Attachments
omul e o istorie, o religie, o necesitate. eu am semnat...
liviutu wrote:mai pune poze de la sibiu![]()
Frumoasa structura ,dar pentru culturism cred ca ti-ar mai trebuii masa pe structura ta , dar pt bb clasic esti perfect!Popescu Alexandru wrote:liviutu wrote:mai pune poze de la sibiu![]()
Bine zici Marasoiumarasoiu viorel wrote:Frumoasa structura ,dar pentru culturism cred ca ti-ar mai trebuii masa pe structura ta , dar pt bb clasic esti perfect!Popescu Alexandru wrote:liviutu wrote:mai pune poze de la sibiu![]()
![]()
Mult succes in continuare!
Stiu Viorel. multumesc pentru apreciere. dar pentru varsta mea este destul de dificil sa ma mai incarc. 4-5 kilograme de muschi curat ar fi o realizare mare pentru mine si m-ar duce la limita categoriei pentru clasic adica...exact ce urmaresc. sunt ectomorf...marasoiu viorel wrote:Frumoasa structura ,dar pentru culturism cred ca ti-ar mai trebuii masa pe structura ta , dar pt bb clasic esti perfect!Popescu Alexandru wrote:liviutu wrote:mai pune poze de la sibiu![]()
![]()
Mult succes in continuare!
si totusi locul 6 la sibiu !pufu 87 wrote:ai cea mai buna structura de pe scena, ma refer la concursul de la sibiuPopescu Alexandru wrote:liviutu wrote:mai pune poze de la sibiu![]()
A fost o perioada dificila a vietii mele in acel an... Ajunsesem la acel nivel de pregatire dar cu 78-80kg. Coborasem treptat de la 92kg si asteptam zonalele. Restul de 3-4 kg trebuia sa le descarc inainte de nationale. Numai ca inainte cu 5 saptamani de zone am facut o amigdalita care s-a dovedit a fi de fapt mononucleoza infectioasa. Am stat internat 2 saptamani in spital cu diagostic prezumptiv de...leucemie. Am avut sansa sa fiu tratat oarecum "preferential" pentru ca sunt cadru medical. Dupa mai multe examene succesive ale formulei leucocitare complete si a unei iminente come hepatice si-au dat seama ca degeaba ma indoapa cu antibotice. Hepatomegalie, splenomegalie, amigdalita gangrenoasa... era altceva decat au crezut initialliviutu wrote:multumesc mult pt poze...cred k a fost cea mai buna forma a ta...si mare si dens..separat si...echilibrat...
cam asta mai ramasese din mine dupa internarea din 2004.liviutu wrote:bravo![]()
![]()
![]()
![]()