SINGURA, MISTERIOASA SI...RECE
Attachments
omul e o istorie, o religie, o necesitate. eu am semnat...
sal Alex! ma mananca limba sa-ti spun ceva ce tu stii cu siguranta:culturismul e un sport in care poti face performanta pana la varste "inaintate". asa ca nu vad de ce nu ai mai putea sa pui in continuare masa pe tine si sa concurezi la categorii chiar mai mari decat 80kg. faptul ca esti ectomorf poate fi la un moment dat si un avantaj... stii destul de bine ce patesc mezo si endo in perioada de definire.Alexandru Popescu wrote:A fost o perioada dificila a vietii mele in acel an... Ajunsesem la acel nivel de pregatire dar cu 78-80kg. Coborasem treptat de la 92kg si asteptam zonalele. Restul de 3-4 kg trebuia sa le descarc inainte de nationale. Numai ca inainte cu 5 saptamani de zone am facut o amigdalita care s-a dovedit a fi de fapt mononucleoza infectioasa. Am stat internat 2 saptamani in spital cu diagostic prezumptiv de...leucemie. Am avut sansa sa fiu tratat oarecum "preferential" pentru ca sunt cadru medical. Dupa mai multe examene succesive ale formulei leucocitare complete si a unei iminente come hepatice si-au dat seama ca degeaba ma indoapa cu antibotice. Hepatomegalie, splenomegalie, amigdalita gangrenoasa... era altceva decat au crezut initialliviutu wrote:multumesc mult pt poze...cred k a fost cea mai buna forma a ta...si mare si dens..separat si...echilibrat...
Cu o saptamana inainte de zone m-au externat cu recomandarea "interzis sportul de performanta" si un an de zile fara nici o greutate ridicata. Abia am ajuns la masina. Vroiau sa ma duca in carucior. Totusi m-am hotarat sa nu renunt. M-am legitimat la REDIS BUFTEA si am concurat. Am iesit pe locul 2 dupa Olariu de CSS5 la cat. 70kg. Slabisem 11kg pe patul de spital. O saptamana nu am mancat nimic si 3 zile nu am fost constient pe perioada internarii.
Dupa asta multi ma compatimeau. Dar nu au facut decat sa ma mobilizeze. Am reusit sa mai recuperez ceva din forma si in toamna am intrat cu doar 2-3 kilograme mai mult la nationalele de la Sibiu. Am fost foarte emotionat. Era prima mea calificare in finala unui campionat national de seniori...
E frumos oare sa fii insezon de masa si sa ai abs mai buni ca mine dupa 2-3 ani de regim?Alexandru Popescu wrote:recent
aparausanu wrote:sal Alex! ma mananca limba sa-ti spun ceva ce tu stii cu siguranta:culturismul e un sport in care poti face performanta pana la varste "inaintate". asa ca nu vad de ce nu ai mai putea sa pui in continuare masa pe tine si sa concurezi la categorii chiar mai mari decat 80kg. faptul ca esti ectomorf poate fi la un moment dat si un avantaj... stii destul de bine ce patesc mezo si endo in perioada de definire.Alexandru Popescu wrote:A fost o perioada dificila a vietii mele in acel an... Ajunsesem la acel nivel de pregatire dar cu 78-80kg. Coborasem treptat de la 92kg si asteptam zonalele. Restul de 3-4 kg trebuia sa le descarc inainte de nationale. Numai ca inainte cu 5 saptamani de zone am facut o amigdalita care s-a dovedit a fi de fapt mononucleoza infectioasa. Am stat internat 2 saptamani in spital cu diagostic prezumptiv de...leucemie. Am avut sansa sa fiu tratat oarecum "preferential" pentru ca sunt cadru medical. Dupa mai multe examene succesive ale formulei leucocitare complete si a unei iminente come hepatice si-au dat seama ca degeaba ma indoapa cu antibotice. Hepatomegalie, splenomegalie, amigdalita gangrenoasa... era altceva decat au crezut initialliviutu wrote:multumesc mult pt poze...cred k a fost cea mai buna forma a ta...si mare si dens..separat si...echilibrat...
Cu o saptamana inainte de zone m-au externat cu recomandarea "interzis sportul de performanta" si un an de zile fara nici o greutate ridicata. Abia am ajuns la masina. Vroiau sa ma duca in carucior. Totusi m-am hotarat sa nu renunt. M-am legitimat la REDIS BUFTEA si am concurat. Am iesit pe locul 2 dupa Olariu de CSS5 la cat. 70kg. Slabisem 11kg pe patul de spital. O saptamana nu am mancat nimic si 3 zile nu am fost constient pe perioada internarii.
Dupa asta multi ma compatimeau. Dar nu au facut decat sa ma mobilizeze. Am reusit sa mai recuperez ceva din forma si in toamna am intrat cu doar 2-3 kilograme mai mult la nationalele de la Sibiu. Am fost foarte emotionat. Era prima mea calificare in finala unui campionat national de seniori...
momentan fac eforturi sa ma antrenez. de crescut...nici nu se mai pune problema. incerc sa ma mentin la un nivel decent.cristi neagu wrote:E frumos oare sa fii insezon de masa si sa ai abs mai buni ca mine dupa 2-3 ani de regim?Alexandru Popescu wrote:recent![]()
Mai incarca spatele, ceva s-a mai pus ,dar mai trebuie!(trebuia sa te critic si io cu ceva, sa nu ti-o iei in cap!)
nu te subestima in ce priveste valoarea ta ca sportiv.Alexandru Popescu wrote:sunt sportivi mult mai valorosi decat mine care nu sunt ajutati de nimeni. nu imi fac iluzii. situatia asta este generala. fiecare pe spinarea lui.
imi place mult poza asta!Alexandru Popescu wrote:liviutu wrote:mai pune poze de la sibiu![]()