TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive
 #577113  by varvea
 12-12-2015 00:46
Vă salut!

Personal, sunt într-o dilemă, nu știu ce să aleg... Saab sau Peugeot?

Saab-ul este 9-3 TiD, motorizare 2,2 diesel, motor BMW, distribuție lanț, am condus, e ok, mă încântă, ca să fac o comparație, e aproape la fel de spațioasă precum un Passat/Ford MK3(mai puțin portbagaj), la fel de fiabilă precum o Toyota Avensis sau Honda Accord, mai elegantă decât un Audi A4(mă refer la interior) și trage la fel de bine precum un 1.9TDI(130CP).

De cealaltă parte Peugeot, motor 2.0HDI, 135 CP, design foarte frumos, clar bate Saab-ul la design(exterior), interiorul e ok, dar se putea și mai bine. De pe diverse forumuri, întrebări adresate persoanelor avizate, persoanelor mai puțin avizate, motoarele sunt foarte ok, HDI-urile în general, dar ca orice mașină franțuzească problematică pe partea electrică(senzori, ABS, ESP ...), având mai mulți cai și un cuplu mai bun, trage mai bine decât un Saab care are 125CP.

Estetic exterior Peugeot

Estetic interior Saab

Consum Peugeot

Fiabilitate Saab

Durabilitate/Rezistenta Saab

Și ca dilemă să capete proporții, nu știu mare lucru despre întreținere, am încercat să mă documentez, dar am rămas în ceață.

Și acum rugămintea mea este, dacă puteți empata o secundă, ce ați alege? Iar cei care posedă asemenea mașini care-ar fi costul unei revizii, kit distrubuție(complet), articulații, probleme specifice...

Vă mulțumesc anticipat!

 #577117  by Bill Gates
 14-12-2015 11:22
Nu sunt fin cunoscător al niciuneia, dar dacă nu te dau banii afară din casă, fiabilitatea ar trebui să primeze.
Cat e bine ar arăta și ar trage o masina, când începi să bagi bani mai mult decât în consumabilele la care te aștepți, îți cam blestemi ziua în care ai luat-o.