TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive

 #577682  by Kabana
 28-07-2016 02:26
mango wrote:Incredibil! ....asta inseamna ca la scurt timp dupa concurs toata acea masa musculara imensa disparea treptat pana ajungea la 90kg. Chiar asa de rapid este efectul invers, de regres? aveam impresia ca se duce mai greu in 1-2ani.
Daca nu te mai antrenezi si nu mai mananci,te topesti.
Trupul uman se adapteaza la cerinte, freci ridichea,se atrofiaza..... te antrenezi si mananci,se dezvolta.....dar asa mare si uscat la nivel de scena nu poti sta mult timp,te rablagesti direct.
Cum spunea Levroni intr-un interviu, el doar trei luni poate sa o forteze si sa ajunga in forma de varf,daca ar avea 4-5 luni la dispozitie ar fii prea mult,ii s`ar prajii sistemul.

 #577691  by mango
 28-07-2016 11:15
Chiar si in aceste conditii nu ma asteptam ca un topic nou sa faca 5 pagini. Si cand te gandesti ca altadata se faceau sute de pagini la profile personale mai ceva ca pe softpedia. O sa se duca el si FB la vale cum s-a dus si MiRC, si messenger si hi5 si alte balarii. Si in final lumea va reveni tot pe forumuri pentru informare. Cand nu o sa mai dea nici Youtubu bani pe vizualizari o sa plece lumea si de acolo.
Sunt atatea informatii de valoare aici pe forum incat imi vine sa ii bat pe idiotii care se "documenteaza" de pe youtube de la Neica Nimeni care face clipuri pt $