Panteristu wrote:nu e nimic de mirare..catfish ala e somnul de la noi. Nush daca ai fost vreodata la pescuit de somni d-aia mari (in Olt sau Dunare), dar sa stii ca la aia mari la baraje se da cu boboci de rata in carlig, nu momeli mici.
Si ca mananca rate uneori e ceva stiut demult. Mai musca si din oameni uneori cand se scalda, mai prind cate un picior ceva, dar dau drumul repede
Corect!
La mine la tara sunt cazuri reale cand au infascat si copii. Imi povestea strabunicu-meu ca pe vremea lui femeile mergeau sa spele hainele la Dunare si le infascau copiii mici lasati sa doarma in postava de paine. Deci nu e nimic incredibil in linkul ala

Si acum mai infasca gaste si rate de pe Dunare...dar e un peste foarte destept si cu greu mai intra in carlig in zilele noastre

"...si corpul, pe el il mint ca este altceva, nu doar lut, pentru ca el este lenes si conservator, incapatanat... El nu vede ce vad eu in el si prin urmare trebuie sa-l mint - cateodata il urasc - dar momentul, fractiunea cand il surprind cu coada ochiului stralucind , merita tot!" - john doe (Senior Member)
http://www.mocaciuni.blogspot.com