TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive

 #561619  by moldoo1
 08-09-2013 17:10
Delphi wrote:
Kabana wrote:
Delphi wrote: Nu am fost in viata mea la fabrica si bani fac fara sa lucrez la patron asa ca jet si da o laba durule.
Si ce e asa mare rusine sa lucrzi la fabrica..la fabrica BMW n`ai vrea sa lucrezi? :ha
Asta treb sa ii spui la moloveanu ca el o adus vorba ca ar fi rusinos in fabrica. Nu e rusinos sa lucri nici in fabrica nici ca femeie de servici atata timp cat nu ai facut nimic rau. Eu am zis doar ca nu am muncit in fabrica.
E grav tata, asa iq low ai incat nici acolo nu te-o primit, sa lucreze el la fabrica bmw = alexey lesukov - mr olympia adica imposibil.

Femeie de servici ? se vede ca nu te duce capu daca spui ca nu e rusinos,cum kkt =)))))) hahahahha :lol :lol :lol

La ce gandire ai, HERODOT GRUP scrie pe spatele tau :ha
Eu am lucrat la abatorul Glina 1 an de zile... La casapit porci si vaci, singe pina la umeri... Asa ca niste balene la + 100 sint mizilic ...

Cind taiam vieri cite 1000 pe zi de la 9 la 4 pm aruncam unii intraltii cu fuduliile lor...

Un caine e mai putin periculos decit un porc nervos
La tine nu se pune treaba asta cu fabrica pt ca ai realizat multe lucruri in viata pe care delfinu si panterista pot doar sa le viseze :ok .

 #561620  by Delphi
 08-09-2013 18:36
Daca imi pun mintea cu tine inseamna ca te depasesc la prostie. Tu nu te uiti in oglinda sa vezi cat de caraghios esti? Ai fost chinuit la casa de copii cand erai un plod de juma' de metru? Ce esti asa acid si te crezi miez la 17 ani? Vede-ti de scoala si fi bait cuminte. Tu nici macar nus ti cum ma cheama si de unde sunt dar esti ZORO aici. La revedere ca nu am timp sa imi bat capu cu tine.

 #561636  by Bazzatus
 09-09-2013 08:28
Panteristu wrote:
knives wrote:
Panteristu wrote:
Daca ar fi manifestat atata grija pentru el si cand era in viata, sa nu il fi lasat cu o batrana iresponsabila nesupravegheat total intr-o zona cu pericol de asa ceva ar fi fost si mai bine ;)
hai ma sa nu zici ca bunicata nu a avut putina grija de tn cand erai mic, ca nu te cred.
ca sa stii si tu, eu am fost crescut de bunica-mea, de la 1 an pana la 10, si dup-aia m-am mutat acolo tot de la 14 si am stat pana la 19 cand am venit in buc la facultate. Niciodata nu mi-aduc aminte sa imi fi dat drumul pe strazi, teleleu, printre caini vagabonzi si ea sa fi citit ziarul la un kilometru distanta.

Copilul ala la fel de bine putea sa cada intr-o gura de canal descoperita sau sa sara in strada si sa dea o masina peste el. Hai sa interzicem masinile ca parintii si tutorii sunt iresponsabili. Sau sa omoram toti soferii, mai bine, scapam de o grija.

Sa omoro cateva zeci de mii de animale pentru ca murit un copil nesupravegheat mi se pare cel mai cretin si barbar lucru de pe planeta, si demonstreaza inca odata cat creier pot sa aiba aia care le vor omorate si in ce societate traim

Si o sa zica unii si altii cum 'ba, daca era copilul tau sau erai tu'. Era sa fiu muscat de peste 10 ori in astia 4 ani de cand sunt in Buc, la un moment dat am fost nevoit sa ma sui pe o masina sa scap de niste javre in regie. Altadata in parcul rectoratului de la poli, intr-o noapte cand veneam din militari pe scurtatura cu un prieten de la un jamm am fost nevoit sa imi scot chitara din husa si sa o invart ca pe halebarda sa scap de 15 caini care sunt aciuati pe acolo. Si tot nu mi se pare normal sa omori niste animale pe a caror inmultire si raspandire nu ai reusit tu ca stat incompetent sa o controlezi!
O părere pertinentă! Am fost scârbit zilele astea câtă isterie inutilă s-a creat în mass-media şi mai mult m-a scârbit entuziasmul cu care poporul abia aşteaptă să înceapă măcelul asupra unor fiinţe care nu pot spune nimic în apărarea lor. Şi nu în ultimul rând copilul a intrat pe o proprietate privată! Şi da, cazurile de copii omorâţi de câini sunt foarte rare, în schimb sunt foarte dese cazurile de copii abuzaţi şi omorâţi de părinţi sau de nou-născuţi aruncaţi de mamele lor la tomberon. Cât despre faza cu vai, de ce să cheltuim bani pe sterilizări şi ţinut câini în adăposturi, problema e următoarea: De banii pentru adăposturi nu ajung să beneficieze câinii, ci burţile patronilor firmelor clientelare de ecarisaj. Apoi bine că sunt bani pentru catedrala mântuielii neamului prost şi pentru stadioane de sute de milioane de euro care sunt bune doar pentru fotbal... Şi orice s-ar face, cauza câinilor din stradă rămâne, aceea este idioţenia şi iresponsabilitatea ţăranilor care îşi aruncă animalele în stradă şi pe ăştia cu greu îi poţi educa... Nu câinii sunt de vină că au ajuns în stradă şi trăiesc de pe o zi pe alta...

 #561640  by evil
 09-09-2013 10:49
Panteristu wrote: Altadata in parcul rectoratului de la poli, intr-o noapte cand veneam din militari pe scurtatura cu un prieten de la un jamm am fost nevoit sa imi scot chitara din husa si sa o invart ca pe halebarda sa scap de 15 caini care sunt aciuati pe acolo. Si tot nu mi se pare normal sa omori niste animale pe a caror inmultire si raspandire nu ai reusit tu ca stat incompetent sa o controlezi!
acelasi lucru l-am patit si eu acum vreo 10 ani in aceeasi zona, pe langa sala de sport din rectorat
de pe langa terenurile de basket m-au inconjurat pe putin 10 caini, era bezna totala, le vedeam doar ochii si s-au tinut dupa mine pana aproape de biserica unde era primul stalp iluminat
au fost aproape 200 m in care ei ma latrau si se repezeau iar eu mergeam, ma invarteam si dadeam cu piciorul sa lovesc pe vreunul
m-au lasat doar cand am ajuns la lumina

cu toate astea, n-as lovi un animal fara motiv, caine maidanez sau oricare altul decat daca m-ar ataca

cand ies pe strada cu copilul mi-e frica de oameni nu de caini