TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive

 #512857  by odin
 18-03-2012 18:41
mariusrelu wrote:Daca toata lumea ar gandi asa ...
Poate că mă fac eu mai greu înţeles ...Hai să fac o ilustrare:
Decât un Trabant NOU, mai bine un Mercedes de 2-3 ani.

:mrgreen:

 #512863  by Andyrocks
 18-03-2012 20:17
Arrakis wrote:Mai , Relule, muschii s-au facut de cand phula si caciula in sali cu greutati libere gramada sau aparate de care zici tu ca le vede lumea si nu mai paseste-n sala.
Vinde benzi de plimbat cu monitor TV la care besinoasele grase sa poata urmari telenovela preferata. La orele difuzarii vei avea toate benzile ocupate de morse umane puturoase, dar nah...echipamente, linii,...

...ce stim noi???
:mrgreen:
:ok

 #512920  by mariusrelu
 19-03-2012 16:04
Ai dreptate dar sunt oameni carora nu le place sa lucreze cu greutati libere, prefera sripeti sau alte genuri de aparate.
Pana si cei care prefera greutatile libere mai schimba si ei exercitiile, fac si ei pe aparate.
Si eu tot greutatile libere prefer dar mai sunt si alti oameni care prefera si alte aparate sau pur si simplu nu le permite organismul sa lucreze ca noi.
Daca tu nu reusesti sa intelegi de ce iti trebuie TV pe banda de alergare nu inseamna ca nu e placut sa alergi pe o astfel de banda.
Toate aceste aparate sunt facute sa ne faca antrenamentul mai placut!
Este vorba doar de bugetul celui care isi face sala de fitness, de pretul abonamentului pe care vrea sa-l stabileasca si de alte critetii de care tin cont cei care fac sala.
Mai depinde si de fiecare cat este dispus sa dea pe abonamentul de la sala.
Pana la urma poti face antrenament si acasa cu cateva gantere, bari, discuri si banci, dar asta nu inseamna ca echipamentul fitness nu este bun.