Nu ti-am raspuns cu rautati! (as fi vrut sa-ti scriu mult mai mult)! Nu stiu ce sa mai cred despre tine draga deluxxe,pai acolo scrii ca arbitreaza mandrii detinatori de titluri(si au fost doar 2 eu si colegul meu),iar mai apoi ti-am spus ca nu poti rostogolii bara unor juniori care au impins destul de mult(deci nu despre mine era vorba)! In fine m-am lamurit si eu pe cine am bagat in seama! SA FI SANATOS si imi pare nespus de rau ca te-am bagat in seama! Numai bine!deluxxe wrote:Domnule Cazacu , nu e cazul sa te ataci personal atat de tare, nimeni nu ti-a contestat performantele sportive incat sa-mi spui ca nu ti-as putea rostogoli bara. Sunt socat de cata rautate exista in raspunsuri la niste obiectii pe care eu le-am formulat in mod civilizat si pertinent. Insa e mai usor sa jignesti decat sa accepti niste adevaruri. Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete si din nou subliniez filmarile vorbesc de la sine, arbitrajul a fost in favoarea unora si in dezavantajul altora.
Se pare insa ca oricine incearca sa arate niste lucruri incepe sa deranjeze. Personal cu asta consider ca am incheiat orice discutie. m-am lamurit asupra unor lucruri, imi ajunge...
Nimic nu il epuizeaza si nu il ruineaza mai mult pe om decat inactivitatea fizica permanenta.........