Multumesc, cred ca a fost cea mai muncita medalie de pana acum 

Attachments
" Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta. Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare."
Mersi, a fost una dintre cele mai bune forme ale mele. Pe coapse si din spate stiu ca am fost f ok, dar ca de obicei nu-mi place ca nu reusesc sa fiu suficient de taiat/separat pe abdomen. Mi-as dori sa am si eu "caramizi" la abdomen si sa fie separat f adanc, pielea am avut-o subtire oricum, dar parca nu se vede asa umflat si taiat cum as vrea...o fi de la retentie de apa in zona aia, nu stiu...Lucian. wrote:Felicitari! Forma buna...
De exemplu pe oblici sunt mai calitativ desi doar de 2 ani am inceput sa antrenez partea aia. Si da, forma este genetica, indiferent ce exercitii am facut , forma a ramas aceeasi.Mi-as dorica forma abdominalilori sa fie mai masiva, dar se pare ca nu prea am ce face. Cat despre partea cu antrenatul, crede-ma ca am intalnit persoane care lucreaza abdomenul maxim odata pe saptamana si tot arata mai carnos. Se pare ca geneticul face minuni, cum eu am coapse, spate, altii stau bine la abs, umeri , si asa mai departeBRUTUSXXX wrote:Nu e nevoie de greutati , in primul rand forma muschilor abdominali,oblici, "latimea" taliei sunt determinate genetic. In al doilea rand se greseste cand se lucreaza traditionalele "abdomene" cu o cursa a miscarii foarte scurta si punandu-se accent doar pe partea ascendenta a miscarii, cand cea descendenta ( elongatia ) e cea mai importanta