TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive
 #567593  by dincost
 04-02-2014 22:56
Salutare,sunt Nicu,am 30 de ani (merg pe 31),am 1,76 si 76 kg,tip somatic ectomorf.In ultimul an am luat in greutate aproximativ 15 kg (plecand de pe la vreo 61),cu suplimente (Gain Fast de la Universal,cu care eu ma impca destul de bine) si ceva sala.Obiectivul era cresterea in greutate,dar,inerent,a aparut si grasimea,mai ales ca in ultimele luni am mancat destul de nesanatos.Aceste fiind datele "problemei",am reluat antrenamentul la sala,deocamdata fiind in prima luna,asadar "re-acomodare"
Ca si "plan" de antrenament,in primul rand exercitii de baza,iar ca impartire a grupelor avem:
-piept/spate
-picioare,abdomen
-Umeri,triceps,biceps
Ca alimentatie ,se "taie" de pe lista prajitul alimentelor in ulei (orice fel de ulei),o sa raman la fierbere sau gatit la aburi.Accentul mare este pus pe proteina,carbohidratii fiind intro cantitate medie spre mica,consumati fiind in prima parte a zilei.
Ca si suplimentatie,merg tot pe Gain Fast,cel putin deocamdata

 #567632  by Moon
 05-02-2014 19:17
Decat sa investesti in suplimente si sala, aiurea,sa mergi pe ghicite, mai bine platesti un sportiv de pe forum (sunt o groaza pe forum, foarte buni) sa iti faca un program de antrenament si o dieta adaptata ptr. tine...
O sa fi tentat sa nu vrei asta (ca multi altii) dar fa socoteala la suplimentele si lunile de sala pierdute pana vei gasi reteta. Sunt sportivi care au testat pe pielea lor, pe banii lor, ani de zile si astfel sunt in masura sa te ajute sa ajungi la rezultatul dorit, mult mai repede si mult mai ieftin decat sa investesti aiurea.