Succes si tie la Dej , si unde mai ai planuri sa concurezi , in acest an!berbe wrote:Felicitari Tibi si sa ne vedem sanatosi

Succes si tie la Dej , si unde mai ai planuri sa concurezi , in acest an!berbe wrote:Felicitari Tibi si sa ne vedem sanatosi
Felicitari si tie pentru forma , a fost cred ca cea mai buna in care te-am vazut pina acum.. imi pare rau de atmosfera dintre voi oradenii , cunosc , ce inseamna pt ca sie eu m-am lovit de aceste aspecte aici la mine in oras.. tot ce pot sa spun , este sa nu pui la suflet , chiar daca e greu.. daca pui la suflet numai dai satisfactie cui nu trbuie.. bafta in continuare si sa ne vedem sanatosi pe viitor!DEACVIOREL wrote:felicitari tibi pt medalie.
multumesc de aprecieri.tibimuscles wrote:Felicitari si tie pentru forma , a fost cred ca cea mai buna in care te-am vazut pina acum.. imi pare rau de atmosfera dintre voi oradenii , cunosc , ce inseamna pt ca sie eu m-am lovit de aceste aspecte aici la mine in oras.. tot ce pot sa spun , este sa nu pui la suflet , chiar daca e greu.. daca pui la suflet numai dai satisfactie cui nu trbuie.. bafta in continuare si sa ne vedem sanatosi pe viitor!DEACVIOREL wrote:felicitari tibi pt medalie.
tibimuscles wrote:Felicitari si tie pentru forma , a fost cred ca cea mai buna in care te-am vazut pina acum.. imi pare rau de atmosfera dintre voi oradenii , cunosc , ce inseamna pt ca sie eu m-am lovit de aceste aspecte aici la mine in oras.. tot ce pot sa spun , este sa nu pui la suflet , chiar daca e greu.. daca pui la suflet numai dai satisfactie cui nu trbuie.. bafta in continuare si sa ne vedem sanatosi pe viitor!DEACVIOREL wrote:felicitari tibi pt medalie.
Multumesc!Culturelu' wrote:ti-am citit profilul cap-coada, foarte motivant si plin de informatii.
Felicitari si keep going!
Culturelu' wrote:tot asimilez informatii de vro 4 ore, nu mai am somn la cata informatie valoroasa am gasit. Rari oameni ca tine sa ii ajute pe ceilalti fara sa astepte nimic in schimb, fara sa ii ia peste picior si fara sa ii judece, inca o data felicitari, atat pentru premii cat si pentru dedicarea de care dai dovada
Nu am fost ft motivat sa particip la acest concurs , dupa nationale , cu o sapt ianinte inca nu eram hotarat 100% , apoi mi-am zis , ca in cazul in care pot ,,scoate" o forma decenta vin , daca nu ,nu.. si pina la urma am ajuns la concurs , si m-am bucurat mai mult pt locul 3 decit anul trcut pt locul 1REMUSHEREDEU wrote:Forma buna Tibi, bravo!