picioarele sunt super !
cate kg ai?
cate kg ai?
for personal training , CONTACT VIA P.M.
el s-a bagat in fata..nu a vrut sa stea la rand..asa ca a prins ultima pereche!!!!.. restu ori asteptam urmatoatea oferta..ori le facem singuri!!:)RaulV wrote: Vlade Traiti-ar picioarele! De unde le-ai cumparat ca si eu vreau.![]()
![]()
Astept superoferta de Valentine's Day si ii spun la prietene sa imi cumpere o pereche.evil wrote:
el s-a bagat in fata..nu a vrut sa stea la rand..asa ca a prins ultima pereche!!!!.. restu ori asteptam urmatoatea oferta..ori le facem singuri!!:)
Vlade talentul si ambitia trebuie incurajate ca altfel pacat de atata munca depusa si atatia bani investiti.Eu unul sincer nu amambitia ta de a fi definit in perioada asta poate din acest motiv nu am facut pana acum cine stie ce forma de concurs.Dar incet incet pana la zone sper sa prind o forma decenta pentru a le castiga.Dupa aia iara masa pana in septembrie.vladrac wrote: am 86 kg.intr adevar cristi,nu prea le am cu pozatul,dar acolo am ieshit si mai naspa pt ca-mi faceam poza cu piciorul:))
lasa mai emile,ca nu conteaza cu cat faci geno,conteaza ca n am picioare.
in rest merci mult tuturor,emil,raul,efil4zaggin si nu in ultimul rand lui cristi si lui viorel,care ma incurajeaza .
pai cum sa nu fii definit daca postezi tot la 2 noaptea ??vladrac wrote: raulv,nu cred ca fac mare lucru pentru a fi definit,asa s eu...pur si simplu.am avut perioade cand abia mi se vedea abdomenul si picioarele mi erau tot striate.
86??E super ,eu zic sa scazi cel mult in 80 ,mai mult cred ca ar fi o mare pierdere!Inteleg ca iti faci poza singur...de ce nu rogi pe cineva sa te ajute?E prea mult sa faci poze cu o camera web ,sa si pozezi ,iar in acelasi timp sa faci si poza!Ai uitat sa il pui pe Parintele in lista!:tazvladrac wrote: am 86 kg.intr adevar cristi,nu prea le am cu pozatul,dar acolo am ieshit si mai naspa pt ca-mi faceam poza cu piciorul:))
lasa mai emile,ca nu conteaza cu cat faci geno,conteaza ca n am picioare.
in rest merci mult tuturor,emil,raul,efil4zaggin si nu in ultimul rand lui cristi si lui viorel,care ma incurajeaza .
parintele wrote: Eu nu il incurajez pe nasolul asta...eVARZA...Huuuuuaaaaa....