TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive

 #567118  by M1shu92
 17-01-2014 01:13
Hai ma ca a dat jos ceva kg ,manca calitativ a zis .
Daca mai iti faci si ambitie sa mergi la sala o sa fie si mai bine(ziceai ca o ai )ce-ti trebuie mai mult de focus decat oglinda ?uitate in ea si cand te vezi ar trebui sa te ambitionezi sa dai jos .

 #567195  by george0991
 19-01-2014 18:07
Impresionant, dar nu esti serios. Am fost si eu in situatia ta, dar fara vointa nu ai sa treci peste. Cateva sfaturi personale:

1. Nu exista "nu am timp". Nu tind sa cred ca n-ai timp 1-1:30 ore pe zi de sala. Macar un antrenament de rutina si 30 minute de cardio. Si eu lucrez si stiu cum e dar chiar daca trebuie sa ma duc de la 10 seara la 11 la sala tot ma duc. Si chiar daca nu poti sa te duci la sala sau nu iti permiti, alearga seara sau fa orice gen de miscare.

2. Gandeste-te ca a slabi nu inseamna numai sa arati bine, ci si un mod de viata sanatos, o stare de spirit mult mai buna, un moral mai ridicat, etc. Deci gandeste-te in primul rand la tine si la sanatatea ta nu la ce cred cei din jur despre tine si cel mai important e ca daca apuci de pe drumul asta trebuie sa te tii de treaba, altfel o sa ajungi de unde ai plecat.

3. Incearca sa-ti faci un partener/a de antrenament. Mereu e bine sa ai pe cineva care sa traga de tine atunci cand spui ca "ti-e lene". Am fost si eu in situatia aia si am avut oameni care mi-au ridicat moralul substantial.

Ca o regula generala, gandeste-te ca sunt milioane ca tine dar niciunul din ei nu face ceva ca sa schimbe asta. Tu esti unul din aceia care au luat atitudine si au reusit sa realizeze ceva. Gandeste pozitiv, tine-te de treaba si rezultatele vor aparea in timp. Ai rabdare si incredere in tine! ;)