TOPCULTURISM

Board de discutii 

  • Home

  • This is the forum index page
Magazin Online Suplimente Nutritive

 #4180  by Necro
 07-02-2004 23:25
ok, le-am copiat si surpriza: nu merg, adica am sonor, dar nu si imagine. am instalat ultimu update de la divx si tot nu merg, vreo idee cu ce as putea incerrca ?

 #4186  by cstavaru
 08-02-2004 00:48
Poate e codat cu xvid ( il poti lua de la www.xvid.org

Apropos, mie imi da niste erori cand intru pe ftp cu IE, dar chiar si din linia de comanda ( bad PORT command ). I s-a mai intamplat cuiva ? Cred ca nu e setat prea bine server-ul de ftp.

 #4188  by parintele
 08-02-2004 06:16
Sunt wmv. probabil ca un update al windowsului( probabil ca ai 98 sau me) te-ar ajuta. pr siguranta instaleaza-ti AceMegaCodecPack593. o sa iti mearga aproape orice cu el....

 #4197  by Necro
 08-02-2004 11:45
ok, eu am Windows Xp professional, iar filmele de care spun sunt avi. am sa incerc si cu xvid. mersi
 #4200  by evil
 08-02-2004 12:01
..problema e de codec ..dupa cum ti-ai dat seama..incearca acemega codec pak..sau k-lite codec,sld...etc..

 #4208  by Necro
 08-02-2004 14:41
pai asta e , ca ma enervez ca am pus tot felu de codecuri: xvid, divx, nimo codec, radlight ... (stiu, prea multe nu sunt bune, dar am incercat in tot felul)

acum am sa incerc cu acemegacodecspack .

 #4209  by Necro
 08-02-2004 15:25
am incercat si cu acemega , in continuare nu merg. am numai sonor, dar nu si imagine.
 #4210  by evil
 08-02-2004 17:29
.pai sa nu ai conflicte intre ele...scoate-le pe restu si baga numai ace...

 #4213  by parintele
 08-02-2004 20:33
man, e IMPOSIBIL sa nu mearga cu ace sau klite.continuu sa credf ca pe langa codec ai nevoie ori de un update de win dar cum nu stii exact ce sa faci iti recomand sa reinstalezi XP-ul....ALtfel nu cred ca o sa-i dai de cap.
apoi ace 593 si e gata...

 #4301  by HE-MAN
 09-02-2004 20:29
desi nu e forum de PCuri ma vad nevoit sa dau sfaturi in acest domeniu:verymad
Instalezi dupa cum urmeaza:
1.win xp pro
2.service pack 1
3.drivere placa de baza
4.directX 9.0b
5.restul driverelor pt audio,lan etc...
6.windows media player 9 full + codecs
7.codecuri necesare pt 99,99% din filme:
- AC3 Filter 0.70b
- DivX 5.1 pro
- xVID
8. GATA!!!! Nu acemegarahat si alte porcarii CARE-TI FAC SISTEMUL INSTABIL!!!
:verymad :book :book

 #4321  by parintele
 10-02-2004 03:51
Mestere, cateva obiectii ca tot dai sfaturi....
XP nu accepta SP1 decat daca e inregistrat on line... daca tu reusesti sa-l pui zi si-ne si noua cum sa nu murim prosti...
Poate te-ai referit la versiunea de kit de XP careare SP1 integrat...
Ordinea la pasii aia descrisi de tine e inadecvata, daca tot dai sfaturi..... Intai pui driverele si dupa aia directx spre exemplu....
Pa urma MP9 e un rahat, in afara de faptul ca iti inghite resurse de sistem nu are alte "calitati"... BSPlayer e o solutie infinit mai buna, care iti ofera mai mult control, etc.....
Alea trei codecuri pe care le-ai dat tu acolo merg pentru multe filme. dar nu 99.99%. SI ace-le spre exemplu are foarte multe utilitare pe care codecurile tale nu le suplinesc.....
si de unde faza cu instabilitatea? Habar nu ai ce vorbesti.

In rest, sfatul cu reinstalarea e ok......
Da nu te mai inrosi la noi ca si cum am fi toti idioti ca nu stii atat de multe pe cat crezi tu....

 #4335  by cstavaru
 10-02-2004 10:39
XP accepta SP1 chiar daca nu e inregistrat online ( activat ).
SP1 nu se instaleaza doar in cazul in care produsul e inregistrat cu una din doua chei care au fost foarte des pe web ( remember K4HWD...? :) )

Trebuie doar schimbata cheia produsului ( exista un mic utilitar ) cu una care se gaseste tot pe web si apoi SP1 se instaleaza fara probleme.

Daca are cineva nevoie ii trimit pe mail anumite chestii.
 #4336  by JohnnyBravo
 10-02-2004 10:40
dupa orice reinstalare de sistem, daca intri online e recomandat sa iti update-uiesti sistemul cu ultimele patch-uri pentru a fi ferit de viermii/virusii existenti (MSBlast is looking for you :D )

 #4369  by Necro
 10-02-2004 20:31
am mai dat si la altii filmuletele si surpriza.... nici acolo nu merg, in cel mai bun caz e o imagine verde si sonor

 #4384  by HE-MAN
 10-02-2004 23:23
Sincer să fiu, nu m-am complicat niciodată cu activarea:lol Chestia e că tu nu ai un serial a*****t...asa că, asta e problema ta, sorry...
A, că tot mi-am adus aminte... am dld si eu un film pe care l-am deschis cu WMP9.0 si mi-a zis asa: downloading codec...si apoi am văzut filmul.
P.S. Ca să stiti ce codecuri aveti nevoie la filmele pe care nu le puteti viziona nicicum download-ati GSpot de aici: http://www.headbands.com/gspot/download.html
;)
P.P.S. Să nu spuneti la nimeni că dau sfaturi în domeniul PC-urilor pe un forum de culturism că mă fac astia de *****;)
:flex

 #4386  by parintele
 10-02-2004 23:56
man, chestia e ca am incercat un sp , nu mi-a mers, stiam si de la altii ca face figuri.... nici nu m-am chimnuit sa caut pe net alt serial... pentru ca am kitul cu sp incorporat si e mult mai comod :)
Update-ul on line... mai de vara,mai ales daca ai dial-up. itiia o noapte. edesi nu e cazul meu am preferat sa imi iau updateurile manual, pe fiecare in parte si sa nu stau la fiecare instalare sa fac update ca pied o gramada de vreme....
dar oricum, una din solutii e intr-adevar necesara. am avut si eu blastul si altii apoi si m-am invatat minte....

tot e bine ca ne-am mai luminat....
Apropo: fuck microsoft, mama lor de banditi...:)
 #4397  by cristi neagu
 11-02-2004 06:11
...nus ce-am facut ca primesc mailuri cand scrie unu un msg aici!
Si am incercat sa dezactivez serv de mailuri si nu merge:(

 #4413  by parintele
 11-02-2004 10:58
pai e simplu. du-te in setarile profilului tau de pe forum. butonul user cp de sus. apoi edit option si acolo la messaging and notification seteaza optiunea no unde te intreaba daca sa primesti mail sau pm daca apare un post nou intr-un thread in careai postat si tu......