man, hai sa lamurim o chestie, poate m-am exprimat eu gresit.
cand am zis talie m-am referit la BAZIN si zona mediana. rotaru are BAZINUL lat, de aici si zona imediat superioara lata, dar si din spate zona fesierilor....
proprotiile se cam strica si din fata si din spate.
caileanu poate a avut literalmente "talia" putin altfel decat ideal , oblici and shit, distensie, apa etc OASELE insa cat si insertiile gluteilor, volumul si cum se VEDE zona mediana ...proportii mai bune ...parerea mea...sa vedem ce zice domnu arbitru neagu
PS: daca te uiti acelasi gen de problema il are si Petru Ciorba cand are alaturi sportivi cu o constructie mai buna, chelet, etc...masa este, forma misto a muschilor este, masa este dar cand sta langa unul mai DOTAT GENETIC se vede ...
PS: sa nu se inteleaga ca am ceva cu Rotaru sau alte chestii de genul asta....pur si simplu eu asta vad. cum am mai spus rotaru e impresionant prin masa si calitatea musculara, jos palaria...decat ca in sprotul asta primul lucru care conteaza e scheletul...pe ala se pun muschii care trebe sa fie inserati corect si sa aiba forme placute....daca le ai pe astea doua genetice vine munca si ultima parte care tine de genetica, capacitatea de a-i dezvolta armonios, proportional, fara grupe care o iau prea inainte sau raman prea in urma...
abia la sfarsit vine iar munca si stiinta de a intra in forma...
eu asa judec lucrurile si din pacate cum ziceam rotaru e dezavantajat chiar la capitolul elementar in fata unora mai norocosi de la natura...altfel jos palaria la celelalte capitole.
Spiridusureee, sa-mi bag pura in ripiciu' tau pentru steree...si s-ar putea sa sune ocupaaat...
FOLOSITI PREZERVATIVUL PLEASE!!!